Dolfijnen voeren en dan naar Hervey bay op zaterdag 26 juli

Vanmorgen dus vroeg uit de veren voor het voeren van de dolfijnen. Als we aankomen zijn de dolfijnen er nog niet, dus als ze niet komen krijgen we ons geld terug. Marijke, Gertjan en Pieter mogen de dolfijnen ook een visje voeren, Bonne en ik slaan over, wij maken de foto’s. Gelukkig komt er toch een dolfijn en de mensen die de dolfijnen gaan voeren mogen vast in het water komen staan (vanaf 7.30), rond een uurtje of 8 worden de visjes uitgedeeld. Iedereen mag 1 visje aan de dolfijnen geven. Er staat nogal een rij, dus het duurt wel even. Dan komt er nog een dolfijn aan, het voeren gaat nu een stuk sneller. Leuk om te zien!
Rond 8.30 zijn we terug op de camping. We gaan eerst naar de achterste rij op de camping, want daar is er garagesale. Ik hoop er nog een paar handige campingdingetjes te scoren, want het is wel een beetje erg basic. We scoren een afwasteiltje, een dienblad en een set tupperwarebakjes met deksel. Superhandig, vooral dit afwasteiltje wat 4 keer zo groot is als wat we nu hebben! Het dienblad komt ook erg van pas, we gebruiken het als dienblad en als tafeltje waar we de toaster op zetten.
Na het ontbijt, het vullen van de watertank, en legen van het vuile water gaan we op weg naar Hervey bay. We willen vandaar een tripje naar Fraser Island gaan doen. Onderweg betrekt de lucht verder en moeten zelfs de ruitenwissers nog serieus aan het werk. Rond 14.00 zijn we in Hervey bay, maar onze eerste keus camping is helaas vol. De dame van deze camping belt voor ons naar hun zustercamping, die hebben nog een plekje voor ons. Hier gaan we staan en bij de receptie kunnen we ook het uitstapje naar Fraser Island regelen. Helaas zijn we al een beetje laat om het te regelen en kunnen we alleen nog meet op de beautyspot trip. Niets mis mee hoor, maar het tijdstip… 6.00 opgehaald worden, het is vakantie!! Maar goed, we zijn al lang blij dat we nog meekunnen dus we gaan gewoon vroeg op bed. Hopelijk is het morgen mooi weer! (de voorspellingen zijn goed).

2 gedachten over “Dolfijnen voeren en dan naar Hervey bay op zaterdag 26 juli

  1. Raar, dat daar nog wel plek was op die tijd ;-). Jullie mogen nog wel een week vrij hebben om alle indrukken een plekje te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.