We zijn er (bijna) klaar voor!

We zijn er (bijna) klaar voor!

Nog 4 nachten slapen (en een paar uurtjes), en we vertrekken naar Schiphol voor een reis naar Amerika. De afgelopen weken waren gevuld met examenuitslagen en diplomeringen. Gertjan geslaagd voor MBO Bedrijfsadministratie en Marijke voor VMBO-TL. Spannend, dat was het, Marijke en ook vriendje Wolterklaas deden beide een herexamen voor Nederlands, maar gelukkig allebei geslaagd! 3 Dubbel feest!

Vandaag wordt er door Marijke vandaag nog even theorie-examen voor het autorijbewijs gedaan en gaat Gertjan vanavond naar het concert van Eminem in het Goffertpark in Nijmegen. Pieter heeft deze week cultuurweek van school en heeft in dat kader het Groninger Museum en het gevangenismuseum in Veenhuizen bezocht. (Saaaaai… natuurlijk, het zijn tenslotte pubers). Vandaag nog even creatief de handen uit de mouwen door uit steen te beeldhouwen. Oh ja, en gisteren een lesje pokeren gehad. (Altijd handig voor in Las Vegas 😊).

Het roadbook is af en is nu ook geplaatst op de website. Ik ga proberen om reglematig een verslagje te schrijven van onze belevenissen in het “Wilde Westen”, in ieder geval proberen we foto’s te plaatsen. Het zou leuk zijn als je een berichtje achterlaat in “reacties”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.