Marijke jarig in Cairns

Vrijdag 8 augustus 2014
Vandaag is Marijke jarig en wordt ze 13 jaar! Natuurlijk gaan we dit vandaag vieren. Als Marijke naar het toiletgebouw is, halen we gauw de slingers en ballonnen tevoorschijn en versieren we de camper. Pieter houdt Marijke even bezig zodat we de tijd hebben. Het zonnetje schijnt gelukkig, en we kunnen lekker buiten ontbijten. Marijke krijgt een paar cadeautjes, de rest volgt in Nederland. Ze krijgt een echte Australiëtas, een etui en een 1D armbandje.
De ochtend wordt verder gevuld met opruimen en inpakken , niet mijn hobby! Tussendoor drinken we koffie en eten we M&M chocoladetaart, jummie! ’s Middags gaan we rond 15.30 naar Cairns om daar nog lekker langs de boulevard en alle winkeltjes te slenteren. We gaan nog naar een grote groente en fruitmarkt en lopen langs de lagoon (zwembad op de boulevard). Rond de lagoon zijn allemaal overdekte bbq’s en het ruikt er heerlijk! Helaas begint het weer te miezeren, dus maar gauw weer ergens naar binnen. Marijke wil graag pizza eten dus we gaan op zoek naar een pizzeria. Veel eettentjes hebben hun tafeltjes buiten, dus ook wij eten buiten, beschermd door regenschermen. Toch is het een beetje fris, maar de pizza’s smaken heerlijk. Na het eten doen we een wandelingetje waarna we op de nightmarket belanden voor onze thaise massage. Gertjan ziet het niet zo zitten, maar de rest ziet er naar uit! Eerst in een warm voetenbadje, en ondertussen bellen we met opa en oma, zodat die Marijke kunnen feliciteren. En dan volgt de massage (kleren aan hoor!!) wil je het medium of rough? Ja weet ik veel, doe maar wat en als het te hard is dan meld ik het wel. Na 2 knepen in mijn voet piep ik het al uit, doe maar wat zachter!! Maar heerlijk hoor! Genieten! Na zo’n 3 kwartier zijn we allemaal klaar en struinen we nog even verder de markt af. Gertjan koopt nog een kleine didgeridoo en we kopen ook nog een boemerang. Nadat Marijke nog een Australiëhemdje heeft gekregen lopen we naar de camper en gaan we ons laatste nachtje in Australië in.

2 gedachten over “Marijke jarig in Cairns

  1. En Gert Jan wilde eerst fysiotherapeut worden….maar goed dat hij wat anders gaat studeren, anders was hij tijdens de opleiding ook proefpersoon bij massagetherapie geweest:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.