Dag 1 van Buitenpost via Londen naar Los Angeles

 

Na een zeer kort nachtje vertrekken we om 15.00 richting Schiphol, parkeren op P6 Valetparking op Schiphol ging supersnel. Inchekken was thuis al gedaan en koffers afgeven was snel gefixt. Eerst een vlucht van een uurtje naar Londen en daar overstappen op de lange vlucht naar Los Angeles met Britisch Airways. Een paar uurtjes slapen, eten, een serietje kijken, snackje krijgen, slapen, weer eten en uitstappen in het warme LA. Door de immigrations, vingerafdrukken fotootjes gemaakt door de immigrations ambtenaar, en we mogen de USA binnen!

Bij Hertz krijgen we een Chevrolet Suburben toebedeeld, ons slagschip voor de komende weken. Tjongejonge wat een bak! Maar met al onze koffers snel gevuld. Nu op naar het hotel in Buena Park. Tomtommie ingesteld, maar die stuurt ons niet langs de highway, maar langs de lowways… hmm dat is een fout instelling. Dus op naar de highway, 6 banen breed. Maar alles gaat prima en na ruim 1.5 uur komen we aan in Buena park hotel. Gauw de koffers eruit en onze vooraf bestelde tentjes  en stoeltjes ophalen bij de Walmart. Plus nog al die andere boodschapjes die we moeten hebben…. Na zo’n lange dag blijkt dat toch niet een echt leuke activiteit te zijn… Tip: bestel zoveel mogelijk vooraf zodat je niet 10 keer de hele winkel door moet om alles bij elkaar te zoeken.

Dus auto volgeladen, hoe krijgen we dat met koffers en al straks  allemaal in de auto….. nou dat zien we morgen dan wel. Nu oogjes dicht en snaveltjes toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.